Desenvolupament de Planes Web

Avui dia és imprescindible que les empreses tinguin pàgina web. Sigui per a la venda dels seus productes o serveis, o simplement per donar a conèixer el seu negoci i les seves àrees d’actuació.

En moltes ocasions quan es busca a un proveïdor d’un determinat sector s’utilitza internet, en altres casos es pot arribar a conèixer per algun sistema de publicitat “tradicional” o fins i tot “el boca orella” però en innombrables ocasions abans de contactar amb l’empresa se sol visitar el seu web, doncs es pot conèixer més sobre l’empresa des de l’anonimat que ens brinda Internet. Si l’empresa no té web, els possibles contactes des d’internet es perden irremeiablement, però és més que probable que també perdi moltíssims contactes, encara que aquests vengen per un mitjà “tradicional”.

Desenvolupem webs a mida de les necessitats del client, amb dissenys més o menys senzills, originals i sobretot pràctics, doncs el més important de la web, és que el visitant trobi el que busca d’una manera fàcil i senzilla.

Oferim diferents tipus de web: webs corporatives on el contingut el pot gestionar o no el client, o botigues virtuals enllaçades o no amb el nostre programa de gestió comercial.

Tot seguit algunes de les Webs que hem desenvolupat darrerament.

.

Treballem per a tu

Un equip de professionals al teu servei per resoldre tots els teus dubtes

CONTACTA’NS