SOBRE TI EMPORDÀ

Especialistes en les Tecnologies de la Informació

TI EMPORDÀ som una empresa jove però formada per personal amb una amplia experiència en el món de la informàtica, disposem de consultors amb més de 20 anys dedicats a la informàtica, amb un grau de coneixements elevadíssims que ens permet assessorar-lo eficaçment.

La nostra manera de fer les coses dista moltíssim de la nostra competència, no ens conformem només amb ser el seu proveïdor d’informàtica, més aviat ens volem convertir en el seu partner tecnològic, que l’assessori i l’ajudi a tirar endavant amb els projectes que el seu negoci necessita per a ser més competitiu.

TREBALLEM PER A TU

Fiablitat

SOM APASSIONATS

Creativitat

SOM DETERMINATS

Qualitat

Per a tot tipus de negocis

Ens dediquem a la distribució, reparació, instal•lació, manteniment de tota mena d’equips informàtics, des d’un PC de sobretaula fins a un gran servidor, xarxes, firewalls, etc. Però no ens quedem només amb el hardware, per a nosaltres el software és el principal pilar de la nostra empresa, entre el nostre programari pot trobar aplicacions de Gestió Comercial, Comptabilitat, TPV, Puericultura… Les nostres aplicacions estan especialment dissenyades per que funcionin en entorn Cloud, donant així un gran valor afegit als nostres clients a nivell de costos i de prestacions així com seguretat en les seves transaccions i dades.

Ens dediquem a tot tipus d’empreses des del autònom o la petita pime fins a la gran empresa, per que es facin una idea, tenim clients amb una única pantalla o tenim clients amb una infraestructura informàtica força gran i complexa com podria ser el Centre Comercial Gran Jonquera.

La millor solució per la seva empresa

Conacti’ns, estarem encantats de resoldre els seus dubtes

CONTACTA ARA