A TI Empordà t’oferim una àmplia diversitat d’aplicatius els quals s’adapten a totes les necessitats del client per tal d’aconseguir un funcionament óptim de cada un dels negocis dels nostre clients

Software de puericultura

La gran diferència de Baby Suite és que s’ha dissenyat d’inici per atendre al teu negoci de puericultura, no és una adaptació d’un programari de gestió o un programari de TPV i això es nota des del primer moment, ja que cada procés està pensat i optimitzat per ajudar-te en el teu dia a dia i alhora per satisfer al teu client

Software per a botigues

El paquet de software mes complert per a la teva botiga. Gestió de vendes i compres, TPV, control de stock amb tablet, personal shopper i enllaç amb la teva plana web.

Software de comptabilitat

El nostre Software de Comptabilitat està dissenyat sota la tecnologia client – servidor utilitzant com a motor de base de dades Microsoft SQL Server pel que proporciona una gran fiabilitat i velocitat en les seves transaccions.

Planificador de Tasques

Gesticket és l’eina que rendibilitzarà les gestions de la seva empresa. Li permet disminuir el temps de les tasques, sintetitzant els passos en una sola aplicació, aportant tota la informació que necessiten els seus clients i els seus empleats per al seguiment, i donant un servei molt més eficaç.

Control Horari

Wordkday Register, aplicació Web per al control horari dels seus empleats. Automatitzi els fitxatges a través del nostre web, accessible per a qualsevol dispositiu i desde qualsevol lloc.