Som una empresa molt versàtil i no ens tanquem a nous projectes, al contrari ens apassionen, desenvolupem utilitzant la darrera tecnologia, principalment de Microsoft.

Molts dels nostres programaris van sorgir per la necessitat expressa d’un client que no trobava el que necessitava per a poder gestionar la seva empresa. El darrer exemple d’aquest cas és el nostre software de Puericultura. Teníem una idea, un client tenia unes necessitats que el mercat no li cobria, vam fer un acord, ens va transmetre els seus coneixements del negoci, nosaltres vam posar moltes hores de programació, esforç i passió… Uns mesos després va néixer la criatura i li vam posar el nom Baby Suite.

Per tant, si tens unes necessitats que veus que el mercat no et cobreix, no et quedis amb un producte a mitges, contacta amb nosaltres i explica’ns el que necessites i nosaltres mirarem d’ajudar-te.

Per què escollir la programació a mida?

  • Àmplia funcionalitat del producte per a la màxima comoditat i efectivitat del client amb una alta capacitat d’adaptació en cas d’ampliació de l’empresa.

  • Ampli suport d’un gran equip tècnic especialitzat, que vetllarà per a la seva empresa així com la possibilitat, si el client ho demana, d’obtenir la propietat total del programari.

  • Acoplament íntegre del programari a mida amb els sistemes actuals per a un millor i senzill funcionament.

.

Treballem per a tu

Un equip de professionals al teu servei per resoldre tots els teus dubtes

Contacta’ns